Press Enter / Return to begin your search.

Geboorte uittreksel op basis van numerologie: wat is jouw levensmissie?

Levensmissie

Wil je weten wat de levensmissie is van jou, je familie, vrienden en/of een pasgeborene? Een numerologisch geboorte uittreksel brengt deze levensopdracht in kaart. Numerologie geeft inzicht in jezelf en de verhouding met anderen. Gaven worden (her)ontdekt. Levensopdrachten inzichtelijk gemaakt. Mogelijkheden en onmogelijkheden, liefde, ziekten, blokkades, drijfveren onder de loep genomen. Verklaring(en) zullen worden ontbloot.

Wat is er zo bijzonder aan een numerologisch (geboorte-) uittreksel?

Op een liefdevolle manier, door de interpretatie van de getallen, wordt jouw missie duidelijk, de reden van jouw bestaan hier op aarde. Het is de trilling van de getallen die je, jouw weg wijst. Als je de energie van jouw getallen volgt, gaan de getallen voor je werken.

Ieder mens komt hier op aarde om te groeien en om liefde te ervaren. Ieder mens doet dit op zijn eigen unieke manier. De getallen van je geboortedatum zijn misschien niet uniek, maar jouw (geboorte)namen, wel. De getallen opgeteld van de dag waarop, de maand waarin en het jaar van je geboorte, geven het getal van je missie aan, je (geboorte)namen geven de specifieke manier aan waarop jij je missie gestalte gaat geven.

Vaak volg je de energie van jouw getallen als vanzelf, maar soms ga je twijfelen, dan weet je het even niet meer, dan heb je net even dat steuntje in de rug of een bevestiging nodig om weer verder op je pad te gaan. Jouw geboortegetallen met jouw unieke geboortenamen laten zien wat jouw richting is, en ik kan je hierbij duidelijkheid geven.

Ik word blij als ik een numerologisch geboorte-uittreksel mag maken of een vraag, zoals welke studie/opleiding past mij, krijg ik die baan, ga ik verhuizen, hoe zit het met mijn relatie, waarom is de band met mijn moeder slecht enz, numerologisch mag beantwoorden, omdat ik vanuit liefde en zorgvuldigheid een verbinding mag leggen met geziene en het ongeziene.

Hoe werkt numerologie?

De getallen 1 t/m 9, 11, 22, en 33 zijn de basistools waarop de numerologie gebaseerd is, waarmee de numerologie werkt en waardoor de numerologie ook voor je werkt.

Elk cijfer is gebaseerd op een specifieke energie, op een trilling. Door getallen afzonderlijk, maar ook in relatie tot elkaar te bekijken, kun je veel te weten komen over bijvoorbeeld je geboortemissie, je talenten, je valkuilen.

Door de cijfers van je geboortedag, je geboortemaand en je geboortejaar op te tellen kom je aan het cijfer van je levensmissie. Deze vier cijfers vormen je pincode van het leven. Deze getallen zijn dan ook je tools, je gereedschap waarmee je dient te werken. Aandacht schenken aan deze trillingen geeft je energie maar geef je aandacht aan de trillingen van de getallen die je niet in je pincode hebt dan krijg je geen energie.

Een numerologisch uittreksel bestaat uit drie hoofdstukken:

  1. Beschrijving van jouw levensmissie, naar aanleiding van je geboortedatum
  2. Beschrijving van je handvatten in drie levensperioden
  3. Beschrijving van de uitvoering van jouw missie via je geboortenamen

Aanvragen numerologisch geboorte-uittreksel

Wees lief voor jezelf en doe jezelf of een ander een numerologisch (geboorte-) uittreksel cadeau en laat je verrassen door de liefde vanuit de getallen.

€ 75 (voor jezelf of voor iemand anders)

Stuur een e-mail naar info@jouwmissie.nl inclusief geboortenamen, achternaam en geboortedatum van de betreffende voor wie je het uittreksel wilt aanvragen. Zodra ik de betaling heb ontvangen, maak ik jouw cadeau. Binnen twee weken heb je jouw unieke document.

Aanvragen numerologisch uittreksel

Meer informatie over jouw missie

Voor meer informatie en tarieven kunt u contact met mij opnemen.
 Ik hanteer de ethische beroepscode van de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroep Coaches, zie www.NOBCO.nl).

Contact